tisdag 24 mars 2009

Säsongsguide

Brukar du laga mat efter säsong?

Jag är lite halvdålig på det, men jag försöker. Det blir t ex mycket rotfrukter och vitkål mm nu på vinterhalvåret.. Men kanske kan man tänka på det ännu mer?

Jag blev tipsad om en jättefin säsongsguide på Minplanet.se, du hittar den HÄR!

1 kommentar:

  1. Vilken rolig idé med matblogg! Jag tänkte också lägga ut lite mat på min blogg.

    Alla tv-kockar och kokboks-kockar framhåller jämt hur viktigt det är att laga mat efter säsongen så jag har faktiskt också gjort en ansträngning på den fronten senaste året. En fördel är ju att maten blir mycket billigare! Jag försöker även göra så svensk mat som möjligt (sett till råvaror, alltså) och då blir den ju också säsongsbetonad. Det finns inga svenska tomater i december, helt enkelt :) / Michaela

    SvaraRadera