Jag håller på och experimenterar lite med kesella. Jag provade helt enkelt att byta ut allt fett i mina tekakor mot kesella. Jag vågade dock inte ta riktigt hela burken på 250 g, men det ska jag göra nästa gång! Tekakorna är fortfarande saftiga och goda men mycket nyttigare!
Bild lånad från Arla.
http://matbloggen-chili.blogspot.com
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Prövat att göra Chokladmousse på kesella? Mumsigt!! Säskilt om man tog en smaksatt och kombinerade med vit choklad. Ha en härlig helg, kram Michaela
SvaraRaderaAha, spännande.. jag får testa nån gång! :-)
SvaraRaderaSatt och gick igenom min receptpärm idag och såg detta och tänkte på dig.. dessa bullar är supergoda, det bästa är att man snor ihop de på kvällen och sedan får de stå i kylen över natten, in i ugnen på morgonen och MUMS!
SvaraRaderahttp://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=14700
Glömde säga att de behöver saltas lite dock.. står i kommentarerna på receptet men inte alltid man läser där.. =)
SvaraRaderaLåter som ett gott bröd, får ta och testa det nån gång! :-)
SvaraRadera