Bryn köttbitarna lite först i en gryta, salta och peppra. Tillsätt sedan vatten, lagerblad, lite tomatpuré, aromat, soja, salt och peppar. Lägg sedan i rotfrukter (vi hade kålrot och morot) och lök och låt koka 40-60 minuter. Servera med ris eller potatis.
måndag 24 augusti 2009
Höstgryta
Vi tjuvstartar hösten lite med en god köttgryta.

Bryn köttbitarna lite först i en gryta, salta och peppra. Tillsätt sedan vatten, lagerblad, lite tomatpuré, aromat, soja, salt och peppar. Lägg sedan i rotfrukter (vi hade kålrot och morot) och lök och låt koka 40-60 minuter. Servera med ris eller potatis.
Bryn köttbitarna lite först i en gryta, salta och peppra. Tillsätt sedan vatten, lagerblad, lite tomatpuré, aromat, soja, salt och peppar. Lägg sedan i rotfrukter (vi hade kålrot och morot) och lök och låt koka 40-60 minuter. Servera med ris eller potatis.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar