Ikväll har vi gjort en rätt så enkel middag, lite GI-inspirerad kanske. Vi har helt enkelt skippat kolhydrater i form av pasta, ris, potatis och bara ätit grönsaker med kött.
Blomkålsgratängen är enkel, skär blomkålshuvudet i buketter och koka tills de är lite mjuka (jag hade även i broccoli då det fanns i kylen) och häll sedan i en ugnsform. Koka sedan ihop en ostsås och häll över blomkålen och gratinera sedan i ugn, 200 grader i 10 minuter.
Till detta gjorde jag köttfärsbiffar, hade endast riven gul lök, vatten, salt och vitpeppar i.
tisdag 5 januari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Åh det här är så gott. Synd att inte maken min håller med. Får skicka iväg honom till korvmojjen kanske...trevlig kväll!
SvaraRaderaMmmm - jag tycker också att blomkålsgratäng är gott (o även broccoli) men även här kan maken "knorra" litegrann...
SvaraRaderaKram, HelenaN